Newsletter
RSS

New products

Baxstrap Spineboard

The Laerdal Baxstrap Spineboard provides the highest quality and most comfortable care for patients requiring immediate emergency spinal care.
0.00 EUR

Torbica za ampularij

Torbica za ampularij, velikost L, za 60 ampul, barva rdeča, velikost 22x27x9,5 cm
73.20 EUR

Nahrbtnik - AeroCase

Reševalni nahrbtnik izredno odporno in trpežno, narejen iz materiala, ki mogoče razkuževanje in pranje. Nahrbtnik je na hrbtni strani dodatno oblazinjen. Rumene odsevni trakovi na glavnem prostoru in stranskimi žepi zagotavljajo večjo varnost. Sam nahrbtnik ima: 2 litra, 1 l in 0,8-litrski držalo za steklenice kisika, center nahrbtnika ima prostor za intubacijo in IV kanila, zunanje žepi za infuzijske raztopine, majhne predmete in pisanje dokumentov,dva majhna in en velik žep, dva sprednja žepa. Nahrbtnik vsebuje še dodatne torbice za shranjevanje (6kom) Vklj. vsaka z 2 notranjimi žepi AeroCase PJ, CM in CL, kot tudi 1 AeroCase CXL Dimenzije: 48x54x25cm (ŠxVxG)
292.80 EUR

Univerzalne škarje

Univerzalne škarje za reševalce
4.90 EUR

Robin Safety Boy

Univerzalne škarje za reševalce. Z njimi lahko režemo različne materiale kot so usnje, tkanine papir. Imajo kovinski ročaj, so zelo stabilne, z držalom
79.00 EUR

Universal radio tool bag

Tool bag that is adjustable in length and circumference with securing lugs over the radio - fits almost all common radios.
44.00 EUR

Stethoscope tool bag

Tool bag designed specially to hold stethoscopes with torch loop and glove pocket.
28.00 EUR

Tool bag M - PAX

Small tool bag for a multi-tool, pocket torch and scissors with an additional zip pocket for a pair of disposable gloves.
24.40 EUR