Naročilo na glasila

Dostava in vračilo izdelka

DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni najkasneje v roku 14 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Izdelke bomo dostavili z dostavno službo Pošte Slovenija. V kolikor vas ob obisku dostavljalca ne bo doma, vam bo le-ta pustil obvestilo o prispeli pošiljki.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v dogovorjenem času, zaradi logističnih razlogov ali razlogov, ki se nanašajo na zaloge, po več kot enem mesecu vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Poštnina se zaračunava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija.

•  Za vrednostinakupa nad 300€ je dostava/poštnina brezplačna.

Podjetje si tudi pridržuje pravico spreminjanja stroškov dostave.

VRAČILO IZDELKA

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 20 dneh od dneva prejema izdelka.

V kolikor kupec pošlje izdelek nazaj v roku 15 dni in uveljavi pravico do povrnitve kupnine, mu podjetje vrne celoteno nakupno vrednost izdelka (brez poštnih in odkupnih stroškov).

V kolikor kupec uveljavlja pravico do povrnitve kupnine za izdelek s stvarno napako (tovarniško poškodovan izdelek), mu je prodajalec dolžan vrniti celotno nakupno vrednost izdelka (vključeni poštnih in odkupni stroški).

Kupnino vrnemo v primeru:

Embalaža: Zunanja in notranja embalaža v kateri je nepoškodovana.

Izdelek: Izdelek ne sme biti poškodovan, umazan, odrgnjen, strgan, imeti kakršne koli znake uporabe, ne sme priti v stik s katerokoli telesno ali drugo tekočino, ipd.

Količina: V vrnjenem paketu, ki ga dobimo morajo biti priloženi vsi deli paketa. V primeru, da en ali več delov manjka vam izdelka ne moremo zamenjati ali stornirati nakupa. 

V primeru, da bo vrnjeni izdelek poškodovan, vam kupnine ne bomo vrniti.

Paketu mora biti nujno priložen račun. V primeru vračila izdelka brez računa paketa ne moremo zamenjati ali stornirati nakupa.