Naročilo na glasila

Torbe in nahrbtniki

Prikaži kot
Razvrsti po
Prikaži na stran

Mala torbica za na pas M - PAX

Mala torbica za multi-orodje, žepno svetilko in škarjami z dodatno zadrgo za par rokavic za enkratno uporabo.
24,40 EUR

Nahrbtnik - AeroCase

Reševalni nahrbtnik izredno odporno in trpežno, narejen iz materiala, ki mogoče razkuževanje in pranje. Nahrbtnik je na hrbtni strani dodatno oblazinjen. Rumene odsevni trakovi na glavnem prostoru in stranskimi žepi zagotavljajo večjo varnost. Sam nahrbtnik ima: 2 litra, 1 l in 0,8-litrski držalo za steklenice kisika, center nahrbtnika ima prostor za intubacijo in IV kanila, zunanje žepi za infuzijske raztopine, majhne predmete in pisanje dokumentov,dva majhna in en velik žep, dva sprednja žepa. Nahrbtnik vsebuje še dodatne torbice za shranjevanje (6kom) Vklj. vsaka z 2 notranjimi žepi AeroCase PJ, CM in CL, kot tudi 1 AeroCase CXL Dimenzije: 48x54x25cm (ŠxVxG)
292,80 EUR

Nahrbtnik  AEROcase® - PRO 1R PL1C

AEROcase ® Pro1R PL1C nahrbtnik je izdelan iz prvovrstnih kakovostnih materialov, namenjenih zdravstvenim delavcem, potrebujejo medicinsko opremo in zdravila, ki so potrebna za odziv v sili.
109,80 EUR

Nahrbtnik Rapid Response veliki - PAX

V telesu nahrbtnika se lahko doda notranje torbice različnih velikosti. V pokrovu je prostor za dokumentacijo in majhnih materialov. Zunaj na sprednji strani je trak za pritrditev napisa organizacije.Zeloi velika odbojna nalepka na hrbtni strani.
139,00 EUR

Pediatrična torba - PAX

Barvna lestvica pedi-metera in ustreznih notranjih žepov omogočajo razdelitev opreme za klice v sili na različnih ravneh višine. V centru torbe je prostora za 2x balon za oživljanje, intubacijo, za infuzijo pa sta namenjena stranska žepa. Zelo kompaktna oblika. Torba vklučuje tudi torbico za ampule (Ampulo Kit # 9).
366,00 EUR

Set torbic za v nahrbtnik ali torbo - PAX

Velikost 1x S, 1X M, 1X L
48,80 EUR

Torbica za ampularij

Torbica za ampularij, velikost L, za 60 ampul, barva rdeča, velikost 22x27x9,5 cm
73,20 EUR

Torbica za na pas L - PAX

Torba za osebno opremo kot so škarje, svetilka in z žepom za rokavice
27,00 EUR